Een droom in vervulling

Vandaag is het vier jaar geleden dat ik mijn lieve moeder verloor. Vandaag is ook de dag waarop ik nederig en dankbaar ben voor de hartverwarmende reacties van zoveel lieve mensen nabij en ver weg; in het bijzonder de betrokken medewerkers van Aegon die me financieel én persoonlijk steunen om een van mijn grootste dromen in vervulling te laten gaan: het schrijven van mijn nieuwe boek. Vandaag brand ik een kaarsje én hef ik het glas.

Met bijzondere dank aan Marjolein Breed.

1 antwoord
  1. Marjolein Breed
    Marjolein Breed zegt:

    Op mijn beurt wil ik je graag bedanken dat je op deze bijzondere dag met ons wilde vastleggen dat wij je mogen ondersteunen bij het schrijven van je boek. Ook Alzheimer Nederland gaat je daarbij helpen. Jouw drijfveren om het belang van onderzoek naar alzheimer op de kaart te zetten, maakten ook vanmiddag weer een diepe indruk. Aegon Nederland ondersteunt sinds 2002 het onderzoek van het Alzheimercentrum Amsterdam, maar met jouw ‘activisme’ krijgt het belang daarvan een gezicht, aldus een van de aanwezigen.
    Ik heb er het volste vertrouwen in dat er over een jaar een prachtig boek door jou geschreven is.
    You go girl!

Reacties zijn gesloten.