, ,

Uitgebreid in NRC: als je nu al weet wat je houdbaarheidsdatum is

De laatste menselijke vrijheid, volgens Victor Frankl, is om zelf te kiezen hoe je met een situatie om wilt gaan. Met NRC sprak ik lang en diep over mijn keuze om me te laten testen op het alzheimer-gen, mijn keuze om mee te doen aan preventief onderzoek, mijn keuze om een openhartig boek te schrijven en mijn keuze om te beginnen aan een promotietraject. Van ’toekomstige patiënt’ tot proefpersoon én promovenda. Plus auteur van een autobiografische roman die met vijf sterren is ontvangen. Dankbaar en trots!

Foto: Frank Ruiter

 

Eeuwige Lente is een dans met de dood als een ode aan het leven, een verhaal van liefde en een strijd voor hoop.

★★★★★

‘hartverscheurend mooi’ … ‘zeer indrukwekkend’ … ’taboedoorbrekend’

***

Dit boek is mede mogelijk gemaakt met steun van Aegon en Alzheimer Nederland.