, , ,

Winactie van Bol én een interview: ‘Door je blind te staren om de risico’s laat je soms kansen schieten’

Met Bol sprak ik over omgaan met angst en tegenslagen én hoeveel moois er zelfs in moeilijke omstandigheden is. In Eeuwige Lente geef ik betekenis aan mijn ervaringen en dat maakt veel los bij anderen. Ik krijg enorm veel positieve reacties van mensen die er diep door zijn geraakt en hun eigen keuzes tegen het licht houden. Bol verloot drie exemplaren, dus lees jezelf de lockdown door in de donkere dagen rond kerst met een boek over verlies, maar ook leven, liefde en hoop. Ik neem je mee op verre reizen, ben op afstand heel dichtbij en deel openhartig met je wat ik heb geleerd over geluk. Schrijf je in om mee te dingen en wie weet ligt het volgende week onder je boom. Ook leuk als cadeau!

 

Eeuwige Lente is een dans met de dood als een ode aan het leven, een verhaal van liefde en een strijd voor hoop.

★★★★★

‘hartverscheurend mooi’ … ‘zeer indrukwekkend’ … ’taboedoorbrekend’

***

Dit boek is mede mogelijk gemaakt met steun van Aegon en Alzheimer Nederland.